Over ons

Welkom bij Amsterdam Training Point!

Amsterdam Training Point is dé plek voor professionele en hoogwaardige trainingen en opleidingen op het gebied van beveiliging en veiligheid. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche streven wij ernaar om onze studenten de best mogelijke opleiding en ondersteuning te bieden.
Onze missie is om een veilige en leerzame omgeving te creëren waar studenten zich kunnen ontwikkelen tot bekwame professionals in de beveiligingssector. Door middel van praktijkgerichte trainingen, up-to-date lesmateriaal en ervaren docenten, streven we ernaar om onze studenten de kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om succesvol te zijn in hun carrière.
Bij Amsterdam Training Point geloven we in een persoonlijke benadering en individuele begeleiding. Onze toegewijde team staat altijd klaar om te ondersteunen, te motiveren en te inspireren. Wij streven ernaar om een sfeer van samenwerking en groei te creëren, waar elke student de kans krijgt om zijn of haar potentieel te bereiken.
Of je nu op zoek bent naar een opleiding in beveiliging, EHBO of BHV, Amsterdam Training Point staat voor je klaar om je te helpen je doelen te bereiken. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over onze trainingen en schrijf je vandaag nog in voor onze opleiding beveiliger e/o een van onze cursussen.
Samen streven we naar een veiligere en beter beveiligde wereld. Welkom bij Amsterdam Training Point!
Met vriendelijke groet,
Het team van Amsterdam Training Point

Ik wil...