Cursussen

X Ray

X-Ray Operator

Word een expert in beveiligingstechnologie! Schrijf je in voor onze X-ray Operator cursus en ontwikkel vaardigheden die essentieel zijn voor de beveiliging van vitale locaties. Investeer in je carrière en maak een impact in de wereld van beveiliging!

Havenbeveiliger

Havenbeveiliger

Ben jij geïnteresseerd in de beveiliging van havens en wil je hier meer over leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt ervoor kiezen om het vak havenbeveiliger als keuzedeel te volgen binnen de opleiding beveiliger.
Je kunt ook alleen de lessen voor dit onderdeel te volgen. Na het volgen van de lessen kun je examen doen bij de SVPB om jouw certificaat havenbeveiliger te halen.
Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Leid het verkeer met vertrouwen! Meld je nu aan voor de cursus Verkeersregelaar bij ons en word een expert in het veilig reguleren van verkeer op diverse locaties. Investeer in jouw carrière en maak een verschil op de weg!

BHV + AED

BHV + AED

Investeer in jouw vaardigheden en veiligheid. Schrijf je vandaag nog in voor onze BHV + AED cursus en word een zelfverzekerde en competente bedrijfshulpverlener met kennis van levensreddende technieken.

Ik wil...