Havenbeveiliger / Port Safety & Security

Ben jij geïnteresseerd in de beveiliging van havens en wil je hier meer over leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt ervoor kiezen om het vak havenbeveiliger als keuzedeel te volgen binnen de opleiding beveiliger.
Je kunt ook alleen de lessen voor dit onderdeel te volgen. Na het volgen van de lessen kun je examen doen bij de SVPB om jouw certificaat havenbeveiliger te halen.

Havenbeveiliger

Als ISPS havenbeveiliger speel je een belangrijke rol in het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van havens en scheepvaartfaciliteiten. Tijdens onze cursus Port Safety & Security leer je alles over de internationale veiligheidsvoorschriften en -procedures die van toepassing zijn op havens. Je leert hoe je risico’s kunt identificeren, beveiligingsplannen kunt opstellen en implementeren, en hoe je kunt omgaan met verschillende veiligheidssituaties. Met onze gespecialiseerde training en praktijkervaring ben je goed voorbereid op een carrière als ISPS havenbeveiliger.

Maak de volgende stap in je carrière en kies voor het keuzedeel Port Safety & Security of volg de cursus hiervoor. Word een expert in havenveiligheid en open de deur naar spannende carrièremogelijkheden binnen de maritieme sector.

Ik wil...